Robin

De 24-jarige Robin van Schaik is opgegroeid in een familie met een zeer brede muzieksmaak en heeft dit ook van huis uit meegekregen. Mede hierdoor is Robin op zijn elfde levensjaar begonnen met gitaarspelen en heeft in de daarop volgende jaren zijn eerste muzikale ervaringen in groepsverband opgedaan op de middelbare school. Hier heeft hij ook de andere jongens van de band leren kennen.

Na een middagje werken benaderde AH-collega & drummer Jeffrey hem om eens een keer mee te jammen met The Rivals, wat toen bestond uit Jeffrey, Kevin & Jan. Dit bleek een schot in de roos en Robin bleek het laatste puzzelstukje te zijn wat de band nodig had! Dit luidde het begin in van een avontuur met festivals, tours en talloze optredens!

Vóór The Rivals heeft Robin nog in een aantal andere bands gespeeld. Eén daarvan is All Access waarmee hij in de Melkweg Max & op het Springpop festival gestaan heeft. Aan podiumervaring dus geen gebrek. Op het podium typeert Robin zich als een ‘relaxte personality’ die het altijd naar zijn zin heeft. Zo zoekt hij geregeld contact met het publiek en de crew en is het altijd wel aan zijn gezicht te zien dat geniet van het optreden.

Na de VWO gedaan te hebben heeft Robin eerst een tussenjaar gehad en gewerkt voordat hij weer begon met studeren. Op dit moment zit hij in zijn laatste fase van zijn HBO studie Business Management te Utrecht.