Robin

De 22-jarige Robin van Schaik is opgegroeid in een familie met een zeer brede muzieksmaak en heeft dit ook van huis uit meegekregen. Op zijn elfde is Robin begonnen met gitaarspelen. Zijn eerste muzikale ervaringen heeft hij opgedaan op de Talentnights van het Niftarlake College te Maarssen.

Op zijn zestiende is Robin voor de band All Access gevraagd. In deze band heeft hij onder andere op het Springpop festival gestaan en als hoogtepunt in De Melkweg Max in Amsterdam. Nadat deze band uit elkaar was gevallen was Robin op zoek naar een nieuw muzikaal avontuur. Precies op dat moment, waren de heren van The Rivals op zoek naar een nieuwe aanvulling aan hun band.

Via school zijn ze met elkaar in contact gekomen en dat klikte zo goed, dat Robin zich vanaf Mei 2015 bij The Rivals voegde, als gitarist en backing vocalist. Robin bleek het laatste puzzelstukje te zijn. Tot aan vandaag heeft Robin al vele muzikale successen bereikt met The Rivals, met als hoogtepunten de ‘Summer of 18’ tour en de ‘Heroes’ tour door de Benelux van de band afgelopen zomer.