Rick

Rick, de man achter The Rivals die op de achtergrond het brein is achter alle technische zaken sinds zo’n twee jaar. Het kan voor hem niet gek genoeg! Licht, Geluid, Opnames, Video en Management.

Als kleine jongen is Rick begonnen met het knutselen en testen van apparatuur in een loods van zijn voormalige werkgever qua Licht en Geluid klussen. hij begon met lampjes, eerst een gewone par, maar al snel door naar het bewegend licht. Toen hij steeds vaker mee op klus mocht om het licht te doen en als stagehand alle hand en spant diensten ging verrichten, begon het leer proces in geluid. Een vak apart, waarbij alle lijnen van de band samenkomen tot een geheel.

Hij managede eerst het bandje van een goede vriend en stapte daarbij ook gelijk in de wereld van geluid. Hier heeft hij zo’n vier jaar ervaring opgedaan als vaste technieker, maar ook als manager die alle contacten onderhield, alle regelingen trof voor ieder lid. en de administratie daarvan bijhield.

Tot The Rivals een onverhoopt afmelden kregen van een technieker voor een show. Ze wisten Rick te bereiken en bereid te vinden om hun kant op te komen. Hals over kop is Rick van zijn werk vertrokken en heeft daar een show met hun gespeeld. Eerst een wildvreemde, maar nu een gekende vriend, een rots in de branding als het gaat om het Tour Management en alle licht en geluidszaken die The Rivals nu aangaan.

Dus als u denkt wat doet die gekke Zeeuw hier in regio Utrecht? Dat is Rickerttt, ongetwijfeld onderweg naar onze Show!

Hij is onze geluidsman, Tourmanager en vertaald nu ook onze show in een lichtontwerp waar nodig.

Klaar voor een feestje, gaat er altijd vol overtuiging in en geeft 1000%

Maak dus rustig kennis met Rick als je hem ziet, hij bijt niet.

# Het is ondanks zijn gevaarlijke blik soms, gewoon een knuffelbeer #