Kevin

‘Groove’ is wat de 21 jarige bassist / zanger / songwiter Kevin Clerence boven alles zet. Op 7e jarige leeftijd pakte Kevin voor het eerst een bas vast en wist direct “Dit is het!” Geïnspireerd door een ruim spectrum aan genres als Blues, Soul, Rock, Ska, Pop, Jazz,  heeft Kevin zich ontwikkeld tot een veelzijdige muzikant die altijd “alles” geeft.

Clerence raasde met zijn ongeëvenaarde enthousiasme afgelopen jaren ruim 300 shows af met talloze formaties. Zo is hij leadzanger en bassist in de explosieve party cover band ‘The Rivals’, bassist bij Ismene Music ( ’80 Pop) en is hij bassist en songwriter bij de scheurende bluesrock band Risky Roads, waar hij ook meerdere band competities mee won (o.a.“Meet The Pro’s, Vestrock Rally”) met als hoogtepunten het festival Vestrock openen op mainstage en een goed ontvangen eigen EP.

Live kan de het publiek niet om hem heen. Als een bevlogen superheld coördineert de zanger/bassist de shows tot een energiek hoogstandje. Hij doet men vaak denken aan artiesten als “Sting” en “Jett Rebel”, maar eigenlijk is er geen plek waar hij meer zichzelf is dan ‘on stage’.

Na de middelbare is Clerence gaan studeren aan de Nederlandse Pop Academie te Utrecht, waarna hij met zijn diploma op zak, werd aangenomen op het Conservatorium van Rotterdam (Codarts). Hier krijgt hij onder andere les van baslegende Michel van Schie (Anouk, Trijntje Oosterhuis en Ilse DeLange).

Socials:
Facebook: https://www.facebook.com/kevin.sesinkclee
Instagram: https://www.instagram.com/kevin.clerence/