Jeff

Jeff Jameson (Jeffrey James Sesink Clee), geboren in Maarssen, is al op jonge leeftijd begonnen met het spelen van de drums. Rond zijn 10e levensjaar kreeg hij zijn eerste drumstel van een oudere neef die al langer drumde. Dit drumstel werd pas interessant tijdens zijn middelbare schooltijd waar hij in de pauzes veel tijd doorbracht in het muzieklokaal. Deze pauzes werden tevens het begin van Coverband The Rivals.

Nadat hij zijn havo-diploma behaalde stroomde hij door richting de pabo waar hij het eerste leerjaar afrondde en vervolgens de opleiding beëindigde. Een jaar later startte hij aan een nieuwe opleiding, De Nederlandse PopAcademie in Utrecht, samen met zijn jongere broer Kevin Clerence. 

Deze studie bracht hem zijn eerste drumlessen, een nieuw netwerk en breidde zijn passie voor drums uit. Hij kreeg hier les van onder andere Daniel Smit (Handsome Poets) en Bram Hakkens (Kane, Douwe Bob). In juni 2019 studeerde hij na drie jaar af.

Ondertussen speelt Jeff al zes jaar met The Rivals, geeft hij zelf drumlessen, is hij drumtech van drummer Toni Peroni, managed hij de blues-rock band Risky Roads en wordt hij gesteund door JK Drumsystems en Eigenplectrum.nl.