Daan

Ik ben als laatste bij de band gekomen, namelijk afgelopen zomertour (Heroes tour 2019). Ik werkte al een tijdje met Jeffrey bij een bar en kende vandaar ook Kevin al. Jef vroeg mij of ik zin had om mee te helpen tijdens het laatste deel van de zomertour.

Dit als vervanger van iemand die eerder naar huis moest. Dit leek mij erg vet om te doen en heb dus direct ja gezegd. Ook al wist ik zelf niet veel van wat er allemaal bij kwam kijken om een show te geven.

Hiernaast kende ik de andere leden van de band en crew ook niet. Gelukkig was dit geen probleem want ik werd met open armen ontvangen door de gehele band. Rick leerde mij snel wat mijn taken zouden zijn gedurende de tour. Dit zou zijn het helpen met het op en afbouwen van de stage, ook het leggen van de nodige licht- en geluidskabels, maar ook de jongens voorzien van drinken gedurende hun optreden.

Na een aantal shows besloot ik ook foto’s en video’s te maken van de shows die daarna gebruikt konden worden op social media en de website. Al snel klikte het goed tussen mij en de band. Na een hoop lol en een geweldige tour dacht ik zelf dat dat het einde zou zijn. Maar dat was zeker niet het geval en werd al snel gevraagd om ook mee te gaan naar het formule 1 weekend in Spa. Sinds die tijd ben ik bij elke show te vinden als Ricks rechterhand en stagehand.