2e coronaproof optreden Starsound groot succes!

Starsound Studio

Na het geslaagde en uitverkochte optreden van 8 augustus jongstleden deden we het nog eens dunnetjes over op zaterdag 26 september in de Starsound Studio in Utrecht. Vlak voordat de nieuwe strengere corona maatregelen van kracht werden speelden we voor een uitverkocht huis! 30 mensen verspreid over 12 aparte plekken in de zaal in verband met het corona virus. Voor de band was het wel gek al die zittende mensen maar het publiek genoot met volle teugen en het werd uiteindelijk een super geslaagde avond! Hieronder wat foto’s:

2 Reacties

 1. Hallo jonge veel belovende rockers,

  Ik ben vorige week zaterdag, 26 september, bij jullie live optreden geweest in de Starsound studio. Ik heb een hele leuke avond gehad. Dat is voor herhaling vatbaar. Zeker weten! Wat ik me afvroeg is wat jullie muzikale helden zijn. En niet alleen voor wat betreft de soort muziek maar ook jullie individuele helden. Wat heeft ervoor gezorgd dat de bas werd gekozen,de slaggitaar, slag- sologitaar en drums. Wie waren/zijn jullie voorbeelden. Hier ben ik erg benieuwd naar. Zelf heb ik bijvoorbeeld ook ooit in een bandje gespeeld als drummer. De drummer van Deep Purple, Led Zeppelin, Emerson,lake en Palmer, Golden Earing, Genesism Police en niet te vergeten Toto waren zeker wel voorbeelden. Er zijn er nog wel wat meer. Teveel om op te noemen. Niet dat ik het goed kan. Sterker nog, ik ben het eigenlijk wel verleerd. Ik ben zeer benieuwd naar jullie reactie. Ik hoop dat ik jullie nog een keer live kan zien. Jullie zijn echt de moeite waard.

  Vriendelijke, muzikale groet,

  Chris

  • Hoi Chris,
   Bedankt voor je uitgebreide reactie en mooie complimenten! Ik kan helaas niet de antwoorden voor de mannen afzonderlijk geven maar er is wel de nodige info te vinden op deze website onder het kopje BAND en daaronder alle afzonderlijke bandleden. Veel van de muziek die zij leuk vinden komt in ieder geval onder andere door hun ouders. Het zou leuk zijn als je nog eens langskomt op een concert en dan kletsen we na afloop wel, we komen namelijk altijd de zaal in als we klaar zijn (normaal gesproken dan als er geen corona is).
   Groetjes Ron, namens The Rivals

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*