1 februari: 6 jaar The Rivals!

Op 1 februari gaan wij een monsterlijk verjaardagsfeest houden in Muziekpodium Azotod! Een spiksplinternieuwe set met veel special effects. Voor kaartverkoop open dit bericht. Scoor je tickets (€6,44) hier: Eventbrite

De Partyband The Rivals staat op het punt zijn grootste eigen show ooit te spelen… Hun 6de verjaardag homecoming show in Azotod.

Over dit evenement

Get Up Get Down!

De Partyband The Rivals staat op het punt zijn grootste eigen show ooit te spelen… Hun 6de verjaardag tijdens de “Utrecht Rock City” homecoming show in Azotod! Met 2 uur aan classic hits + een arsenaal aan special effects, wordt dit groots… heel groots! Het bevlogen viertal raasde de afgelopen jaren ruim 200 shows af in binnen- en buitenland met hun ruim 2 uur durende show en hun ongeëvenaarde enthousiasme. De grootse successen van onder andere Golden Earring, The Police en Genesis worden aan één stuk door op het publiek afgevuurd. Je kan het jezelf haast niet aan doen om dit te missen! Scoor nu je tickets!

The Rivals productinformatie

– 100% feestgarantie

– Bijwerkingen: Kan de dag erna een schorre stem en slappe beentjes opleveren

Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*