8 daagse tour geweldig succes!

We hebben een geweldige tour achter de rug! We vertrokken maandag 16 juli en we waren op maandag 23 juli weer thuis nadat we op vijf campings de boel flink hebben wakker geschud. we hebben ontzetten veel leuke reacties gehad en ook veel nieuwe boekingen! Natuurlijk zat het weer ook geweldig mee en hebben we met volle teugen genoten.

We hebben achtereenvolgens Camping Familial (Malmedy, België) op 16 juli, Camping Polleur (Polleur, België) op 17 juli, Europacamping Nommerlayen (Nommern, Luxemburg) op 19 juli, Campingplatz Altschmiede Bollendorf (Bollendorf, Duitsland) 21 juli en camping Echternacherbrück, Duitsland (Freibad Echternacherbrück) op 22 juli gedaan. Iedereen die deze tour mogelijk gemaakt heeft heel hartelijk bedankt! We zien elkaar vast binnenkort weer ergens op een feestje van The Rivals!

Hieronder een fotoreportage:

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*