Geslaagde middag voor Stichting Veilig Onderwijs

Maarssen On Ice (Stichting Veilig Onderwijs)

Omdat wij ambassadeurs van Stichting Veilig Onderwijs zijn, hebben we zaterdag 6 januari 2018 een akoestische set gespeeld van een kwartier. Naast het optreden hebben we ook nog samen met de kinderburgemeester van Maarssen een aantal wensen van kinderen uit laten komen. Wethouder Warner van Vossen hield een toespraakje, de lokale televisie RTV Stichtse Vecht en ITV Stichtse Vecht waren aanwezig en hebben opnamen gemaakt. Ook waren de kranten Vechtstroom en VAR (Vecht- Amstel- en Rijnstreek) aanwezig.

Filmverslag RTV Stichtse Vecht

Klik op de diverse links voor foto’s, verslagen en filmpjes! (nog niet alle verslagen zijn er, later dus meer).

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*