Succesvolle show in ’t Kikkertje

Café 't Kikkertje, Tienhoven

Gisteravond was de aftrap van onze café tour in een goed gevuld ’t Kikkertje in Tienhoven. We hadden voor het eerst een voorprogramma in de naam van Kars Visser. Deze heeft de sfeer er goed ingebracht met zijn mooie akoestische gitaarliedjes. Om 23:00 uur gingen wij van start met Message in a Bottle en werden zeer warm ontvangen. Om 1:15 uur kwam er helaas een einde aan een hele leuke avond. Voor wie er niet bij was, we hebben nog flink wat optredens in de planning. Op vrijdag 25 november staan we bijvoorbeeld in Speciaalbier Café de Hazeburg in Ermelo en op vrijdag 2 december Café de Stee in IJsselstein, zie hiervoor op onze komende shows pagina.

p1090542 p1090550 p1090555 p1090561

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*