The Rivals

The Rivals werd in 2013 opgericht door de broers Kevin en Jeffrey Sesink Clee in samenwerking met Jan Rademaker. In 2015 sloot Robin van Schaik zich aan bij de groep.

De band ontstond per per toeval op een talentenshow van een plaatselijk middelbare school. Tot op heden heeft de band ruim 40 keer keer opgetreden in café’s, 20 keer gespeeld op verschillende festivals en openbare evenementen. Ook trad de band op op verschillende (privé) feesten en scholen.

20160804rivalsfotoshoot25

We hebben dit jaar met veel succes meegedaan aan de grootste bandwedstrijd van de Benelux, The Clash Of The Coverbands. Zo hebben we afgelopen januari in de Peppel in Zeist in de derde voorronde de publieksprijs gewonnen en in mei zijn we ook doorgegaan na in de finale meegedaan te hebben van de regio Utrecht. Helaas zijn we in juni gestrand in de halve finale van de regio west (Noord Holland, Zuid Holland, Flevoland en Utrecht) in de Vorstin in Hilversum maar zijn we bijzonder trots op het feit dat we zo ver zijn gekomen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*